Jeg ble født på Klinestad, gården til høyre på bildet, i desember 1958. I 2005 flyttet min far, mine to sønner og jeg inn i huset til venstre på bildet, her er vi midt i rivingen av uthus og påbygging av det gamle huset.
Dette er huset ferdig kledd om og beiset, med garasjebygg på 200 kvm som inneholder leilighet, snekkerverksted og 3 garasjer.
Denne hjemmesiden vil først og fremst dreie seg om meg og min familie, min slekt med aner og etterkommere så langt jeg kommer. I tillegg vil jeg forsøke å ta med data for andre deler av slekten, det kan være mine tantebarns slekt på deres andre side eller grener av aneslekten som er av interesse.

Min biografi kan kortfattet skrives slik : Født i Sandefjord 1958, på gården som det er bilde av her på siden. Vi flyttet til Hunsrød da jeg var 5 måneder gammel og så til Velle i Slagen, utenfor Tønsberg da jeg var 3 år.

Her gikk jeg på barnskolen på Klokkeråsen, på Presterød Ungdomsskole før jeg flyttet hjemmefra som 15 åring og begynte på Sesam på Solvang. Det var et samvirkelag rett i utkanten av Tønsberg.

Jeg jobbet som barnevakt, gikk litt på handelsgym og jobbet et halvt år på Geilo Sportell. I 1977 flyttet jeg til Fossnes og jobbet på butikken der, til jeg giftet meg i august og flyttet tilbake på gården der jeg var født.

Nå var jeg sjømann i noen år frem til jeg fikk Roy Kristian i 1981. Etter den tid har jeg jobbet litt på gatekjøkken, gått flere år på skolen, startet mitt eget firma før jeg begynte å jobbe med økonomi og regnskap i 1997. Det jobber jeg med ennå.

Jeg har flyttet 22 ganger etter at jeg ble voksen, bodd for det meste på østlandet, men også i Harstad og på Strand utenfor Sortland. Lengst har jeg bodd i Krokenskogen i Sandefjord, flyttet inn i april 1993 og solgte i 2005. Jan Helge ble født bare noen uker etter at vi flyttet inn, så han har kun bodd 2 steder i hele sitt liv, mens Roy Kristian har flyttet med meg 10 ganger og så flyttet noen ganger som voksen. Vi er i slekt med vandrerfolket på mange måter :-)